RSS
SELAMAT DATANG KE BLOG PENGEMBARAAN MATEMATIK ~ LINUS NUMERASI TAHUN 1

Followers

Membina kuiz




Assalammualaikum..
Banyak hari dah tak melawat blog ni...biasalah dah akhir tahun ni banyak kerja yang 
perlu disiapkan....Hari ni saya cuma nak kongsi url untuk cikgu atau ibu-ibu nak buat kuiz untuk anak-anak murid ataupun anak sendiri...yang bestnya diakhir kuiz ini,ada disediakan sijil....
Ini contoh kuiz yang saya cuba buat..tapi simple jer...:)





bagi yang berminat boleh klik SINI. Selamat mencuba...
kalau suka like lah! :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

cikgu isza said...

yeah.. saya dapat sihil tu.. ;)

cikgu isza said...

sijil daa..

cikgu fira said...

tahniah cikgu isza....excellent..;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...